fbpx
Skip links

Tarieven

Dit zijn de tarieven voor alle diensten van Paard & Kracht per 01-01-2023

Kinderen
Sessie van 1 uur: €75
Pony Power voor Kids training (6 bijeenkomsten): €329

Prijzen zijn inclusief voorbereiding en een kort verslag van iedere sessie via Whatsapp om mijn bevindingen te delen met jou/jullie als ouder(s).


Volwassenen
Sessie* van 1½ uur: €112,50
Ouder-Kind sessie van 1½ uur: €135

Prijzen zijn inclusief voorbereiding en een extra contactmoment (digitaal) na iedere sessie om te bespreken hoe het met je gaat en om jouw eventuele vragen n.a.v. de sessie te beantwoorden.

* Wil jij graag een coachtraject starten? Grote kans dat jouw werkgever hiervoor budget vrij kan maken. Werkgevers zien steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. De kans is groot dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen; dit bedrag is voor jou gereserveerd door je werkgever. Na overleg met je werkgever kan dit bedrag ingezet worden voor een coachtraject bij bijvoorbeeld Paard & Kracht.


Teams
Een teamuitje is maatwerk, dus een vaste prijs bestaat niet. Een goede richtlijn is 50 euro per persoon, per uur. Er is plaats voor minimaal 4 en maximaal 30 deelnemers. Kosten voor eventuele extra opties (zoals lunch en/of borrel) komen hier nog bij.

Wil jij ook ervaren wat de kracht van een paard voor jou kan betekenen?

Neem gelijk contact op
Paardencoaching
Team
IMG_2579
Fennewebsite